In i hyllan, ut ur butiken

We love food

Vi älskar mat och dryck. Det är vår värld, och vår stora passion. Thrilled är en design- och kommunikationsbyrå som främst arbetar med snabbrörliga konsumtionsvaror. Vi kan butiken och vet vad som driver köpet. Vi håller ihop varumärket i alla kanaler och hjälper våra kunder att växa genom strategisk kommunikation.

In i hyllan, ut ut butiken

Dagligvaruhandeln är vår arena. Vi förstår vilka utmaningar ett livsmedelsföretag står inför. Det är många bitar som ska falla på plats för att lyckas med en lansering. Vi vet hur man får in produkten i hyllan - och ut ur butiken. Vi är den sammanhållande länken mellan marknad och trade, och ser till att varumärket träffar rätt hos kund, konsument och shopper.

Strategi, design & kommunikation

Vi styrs av ditt mål, vare sig det handlar om strategi, design eller kommunikation. Vi vet att förpackningen är ett av de viktigaste ”touch points” ett livsmedelsföretag har. Men det handlar inte bara om att skapa en säljande förpackning som sticker ut och speglar varumärkets själ. Det handlar lika mycket om att förstå miljön som förpackningen agerar i.

Bon Appétit!